Αποκλειστικός Εισαγωγέας Για Την Ελλάδα

+30 27410 81620

Άμεση επικοινωνία

Κρητικά Αρχαίας Κορίνθου

Rosneft

Kinetic UN

SAE 75W-90

Ιξώδες:

SAE 75W-90

Διεθνείς προδιαγραφές:

GL-4/5

Εγκρίσεις:

AutoVaz

Πληροί τις απαιτήσεις:
Τύπος συσκευασίας:

1L, 4L, and 216.5L

Rosneft Kinetic UN

Το Rosneft Kinetic UN 75W-90 είναι ένα σύγχρονο πλήρως συνθετικό λάδι μετάδοσης πολλαπλών βαθμών, ειδικά σχεδιασμένο για χρήση σε κιβώτια υψηλής φόρτωσης που λειτουργούν σε υψηλές θερμοκρασίες. Ένα μοναδικό πακέτο πρόσθετης ύλης τελευταίας γενιάς και συνθετικά βασικά έλαια παρέχουν το υψηλότερο επίπεδο απόδοσης, βελτιωμένες ιδιότητες κατά της οξείδωσης και παρατεταμένη διάρκεια ζωής του λαδιού.

Πεδίο εφαρμογής

Το Rosneft Kinetic UN 75W-90 έχει σχεδιαστεί για χρήση σε μηχανικά κιβώτια και υποειδείς άξονες επιβατικών αυτοκινήτων και επαγγελματικών οχημάτων που λειτουργούν με φορτία σοκ σε υψηλές τάσεις επαφής, όπου απαιτείται βελτιωμένη προστασία ταχυτήτων και παρατεταμένη διάρκεια ζωής των συγχρονιστών. Τα λιπαντικά Rosneft Kinetic UN είναι καθολικά και πληρούν πλήρως τις απαιτήσεις των κατηγοριών υπηρεσιών API GL-4 και API GL-5, επιτρέποντάς τους να χρησιμοποιηθούν στη θέση του λαδιού μετάδοσης API GL-4 και του λιπαντικού υποειδούς άξονα API GL-5.

Πλεονεκτήματα λαδιού

  • Η μοναδική τεχνολογία εξασφαλίζει τη μέγιστη προστασία των ανταλλακτικών στις πιο δύσκολες συνθήκες εργασίας
  • Τα συνθετικά βασικά έλαια και τα υψηλής ποιότητας πρόσθετα παρέχουν εξαιρετική θερμική-οξειδωτική σταθερότητα και παρατεταμένο διάστημα αποστράγγισης λαδιού
  • Οι εξαιρετικές ιδιότητες χαμηλής θερμοκρασίας διασφαλίζουν τη λειτουργία των μονάδων μετάδοσης σε θερμοκρασίες κάτω από -40 ° C, καθώς και τη μείωση της κατανάλωσης καυσίμου κατά την κρύα εκκίνηση
  • Η ταυτόχρονη συμμόρφωση με τις απαιτήσεις των API GL-4 και API GL-5 επιτρέπει την ενοποίηση του εύρους των λαδιών μετάδοσης.