Αποκλειστικός Εισαγωγέας Για Την Ελλάδα

+30 27410 81620

Άμεση επικοινωνία

Κρητικά Αρχαίας Κορίνθου

Rosneft

Kinetic Catran

SAE 30

Ιξώδες:

SAE 30

Διεθνείς προδιαγραφές:

API CF CF-2

Εγκρίσεις:

ZF TE-ML 03C, 07F

Πληροί τις απαιτήσεις:

Komatsu KES 07.868.01
Allison C-4
Caterpillar TO-4

Τύπος συσκευασίας:

20L and 216.5L

Rosneft Catran

Το Rosneft Kinetic Catran 30 είναι ένα κιβώτιο μεταφοράς / υδραυλικό λάδι σχεδιασμένο για εφαρμογή σε μια μακροπρόθεσμη λειτουργία εξοπλισμού οδοποιίας και εξόρυξης. Παράγεται από υψηλής ποιότητας υδρολυμένα βασικά έλαια και σύγχρονα πρόσθετα.

Πεδίο εφαρμογής

Το Rosneft Kinetic Catran 30 προορίζεται για χρήση σε κιβώτια ταχυτήτων, διανομέα και τελικά γρανάζια, υδραυλικά συστήματα και υγρά φρένα εξοπλισμού οδοποιίας και εξόρυξης που κατασκευάζονται από την Caterpillar, την Komatsu, την Hitachi κ.λπ. Συνιστάται επίσης για κιβώτια που κατασκευάζονται από την Eaton, Fuller, ZF, Dana και Rockwell, όπου απαιτούνται παρόμοιοι τύποι λαδιών σύμφωνα με το εγχειρίδιο σέρβις. Δεν συνιστάται η μετάδοση γεωργικών και άλλων μηχανημάτων που απαιτούν λάδια τύπου UTTO.

Πλεονεκτήματα λαδιού

  • Οι βελτιωμένες ιδιότητες κατά της οξείδωσης, της φθοράς και της σκουριάς επεκτείνουν τη διάρκεια ζωής των κιβωτίων ταχυτήτων, του διανομέα και των τελικών κιβωτίων, των υδραυλικών συστημάτων και των υγρών φρένων
  • Τα εξαρτήματα υψηλής ποιότητας παρέχουν λειτουργία λαδιού μεγάλης διάρκειας υπό τις πιο δύσκολες συνθήκες
  •  Οι άριστες τριβολογικές ιδιότητες επιτρέπουν την αθόρυβη λειτουργία των υγρών φρένων και την ελάχιστη ολίσθηση των πλακών συμπλέκτη
  •  Απόλυτα συμβατό με όλα τα υπάρχοντα υλικά σφραγίδων μετάδοσης, πλήμνης και τελικών γραναζιών, υγρών φρένων και υδραυλικών συστημάτων.