Αποκλειστικός Εισαγωγέας Για Την Ελλάδα

+30 27410 81620

Άμεση επικοινωνία

Κρητικά Αρχαίας Κορίνθου

Rosneft

Gidrotec ZF HLP

68

Ιξώδες:

68

Διεθνείς προδιαγραφές:

DIN 51524-2 (HLP)

Εγκρίσεις:
Πληροί τις απαιτήσεις:
Τύπος συσκευασίας:

20L and 216.5L

Τεχνικές προδιαγραφές

Rosneft Gidrotec FireSafe HFDU

Rosneft Gidrotec FireSafe HFDU – σύγχρονο πυρίμαχο συνθετικό υδραυλικό υγρό. Βασίζεται σε οργανικούς εστέρες προσθήκης ενός αποτελεσματικού πακέτου πρόσθετων. Τα προϊόντα που ανήκουν στην κατηγορία ISO HFDU, ειδικά σχεδιασμένα για χρήση σε υδραυλικά συστήματα που λειτουργούν σε εύφλεκτα περιβάλλοντα καθώς και σε τεχνολογικές περιοχές με υψηλές θερμοκρασίες και τζάκι.

Πεδίο εφαρμογής

Το Rosneft Gidrotec FireSafe HFDU προορίζεται για χρήση σε υδραυλικά συστήματα γυαλιού, εξόρυξης, μεταλλουργίας, μονάδων οπτάνθρακα, ορυχείων και ούτω καθεξής. Το υγρό Rosneft Gidrotec Firesafe HFDU παρέχει σημαντική μείωση του κινδύνου πυρκαγιάς, η οποία διατίθεται από τη χρήση ορυκτελαίων σε περίπτωση ρήξης των εύκαμπτων σωλήνων ή της ομίχλης λαδιού σε κοντινή απόσταση από τις φλόγες όταν διαρρέουν στη διαδικασία τήξης.

Πλεονεκτήματα λαδιού

  • Οι καλές ιδιότητες κατά της φθοράς, αυξάνουν τη διάρκεια ζωής του εξοπλισμού
  • Η αντίσταση στη φωτιά διατηρείται καθ ‘όλη τη διάρκεια ζωής του υδραυλικού συστήματος Μεγάλη διάρκεια ζωής λόγω του υψηλού επιπέδου σταθερότητας έναντι της οξείδωσης καλές αντιδιαβρωτικές ιδιότητες σε σχέση με τα σιδηρούχα και μη σιδηρούχα μέταλλα που χρησιμοποιούνται σε υδραυλικά συστήματα
  • Τα χαρακτηριστικά θερμοκρασίας-ιξώδους ευρύτερα από τα ορυκτέλαια, πληρούν τις απαιτήσεις όλων των εποχών.