Αποκλειστικός Εισαγωγέας Για Την Ελλάδα

+30 27410 81620

Άμεση επικοινωνία

Κρητικά Αρχαίας Κορίνθου

                                        LOGO2

Σχετικά με εμάς

 

Η εταιρία Sera IKE  δημιουργήθηκε το 2017 και ασχολείται με την χονδρική πώληση λιπαντικών και πετρελαιοειδών προϊόντων.

Γνωρίζοντας τις ανάγκες και τις απαιτήσεις  της  ελληνικής  αγοράς , η οποία απαιτεί πολύ καλά και ταυτόχρονα λιπαντικά  που δεν είναι ακριβά , πιστεύουμε ότι τα προϊόντα που εκπροσωπούμε και διαθέτουμε  είναι ακριβώς αυτό που ζητάει σήμερα ο καταναλωτής.

Έχει ήδη αναπτυχθεί μεγάλο δίκτυο πωλήσεων σε όλη την Ελλάδα με σκοπό την άμεση προβολή και διάθεση  των προϊόντων στον καταναλωτή.

Για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, έχουμε δημιουργήσει 3 ιδιόκτητες  αποθήκες, σε Κόρινθο, στην Αθήνα  και στην κεντρική Ελλάδα.

Είμαστε αποκλειστικοί  εισαγωγείς  των λιπαντικών της Rosneft μίας από τις μεγαλύτερες πετρελαϊκές εταιρίες του κόσμου.

Τα συγκεκριμένα λιπαντικά αποτελούν πρότυπο υψηλής τεχνολογίας, καινοτομίας, Ευρωπαϊκής ποιότητας και επαγγελματικής προσέγγισης στην παραγωγή λαδιών κινητήρα και παντός τύπου λιπαντικά. Είναι εγκεκριμένα από κορυφαίους κατασκευαστές επιβατικών και επαγγελματικών οχημάτων καθώς  και βιομηχανικών μηχανημάτων διεθνώς και σχεδιασμένα να παρέχουν την μέγιστη προστασία, απόδοση και αντοχή της μηχανής.

Το κάθε ένα προϊόν πληροί τις απαιτήσεις των παγκόσμιων κυρίαρχων κατασκευαστών επιβατικών, επαγγελματικών οχημάτων και μηχανημάτων, όντας τα εργαλεία τόσο για την καλύτερη προστασία  όσο και για την επίτευξη της ύψιστης αποτελεσματικότητας της μονάδος ισχύος.  Έτσι ο καταναλωτής   μπορεί πάντα να είναι σίγουρος ότι το όχημα του ή τα μηχανήματα του είναι έτοιμα για την μέγιστη απόδοση σε κάθε συνθήκη λειτουργίας.

 

 

Rosneft ENG 1

 

Η εταιρεία Rosneft

Η Rosneft είναι πρωτοπόρος καινοτόμων τεχνολογιών στη ρωσική βιομηχανία πετρελαίου και φυσικού αερίου. Ως ο μεγαλύτερος παραγωγός λιπαντικών υψηλής ποιότητας στη Ρωσία, εξάγουν σε περισσότερες από 100 χώρες σε όλο τον κόσμο. Η εταιρεία  έχει μια σταθερή επιστημονική και τεχνολογική βάση. Έχει πάνω από 10 ιδρύματα Ε & Α, στα οποία αναπτύσσονται νέα προϊόντα και τεχνολογίες. Επιπλέον, η εταιρεία  έχει την ικανότητα να παράγει συνθετικά και μεταλλικά βασικά έλαια και πρόσθετα μόνη της.

Σήμερα, η επιχείρηση λιπαντικών  εργάζεται για μια νέα στρατηγική ανταποκρινόμενη στις συνεχώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις.

 

Rosneft magnum

Το 2017, η Rosneft ξεκίνησε το Rosneft Magnum, μια σειρά από υψηλής ποιότητας συνθετικά λάδια κινητήρα. Διεξήχθη διεξοδική έρευνα αγοράς για να εντοπιστούν οι ανάγκες του πελάτη. Η νέα γραμμή όχι μόνο έχει διευρύνει το εύρος των πελατών, αλλά προσφέρει επίσης περισσότερα διαφοροποιημένα προϊόντα σε κάθε πελάτη. Τώρα όλοι οι καταναλωτές, από εκείνους που έχουν ολοκαίνουργια αυτοκίνητα σε όσους έχουν ξεπερασμένα αυτοκίνητα, μπορούν να απολαύσουν την ειδική επιλογή των λιπαντικών της Rosneft.

Η δύναμη του Rosneft Magnum έγκειται στην προσαρμογή. Κάθε προϊόν δημιουργήθηκε για να μεγιστοποιήσει την απόδοση σε συγκεκριμένες συνθήκες και εφαρμογές.

Για παράδειγμα, έχουμε ένα λάδι κινητήρα ειδικά σχεδιασμένο για ολοκαίνουργια αυτοκίνητα με υψηλό επίπεδο απόδοσης (Ultratec) ή λάδι κινητήρα για αυτοκίνητα που λειτουργούν σε περιοχές χαμηλής θερμοκρασίας (Coldtec). Έχουν διεξαχθεί δοκιμές μεγάλης κλίμακας εργαστηρίου και πάγκου για τη στήριξη των βέλτιστων χαρακτηριστικών κάθε προϊόντος.

Το Rosneft Magnum είναι μια απεικόνιση της τεχνολογικής καινοτομίας της εταιρείας. Με την έναρξη λειτουργίας του Rosneft Magnum, η Rosneft ξεκίνησε να παράγει συνθετικά βασικά αποθέματα από μόνη της. Τα νέα προϊόντα έχουν σημαντικά υψηλότερο επίπεδο απόδοσης σε σύγκριση με τα υπάρχοντα προϊόντα στην αγορά.

 

Rosneft revolux

Η RN-Lubricants, θυγατρική της Rosenft, διαθέτει μοναδικές επιστημονικές, τεχνολογικές και παραγωγικές δυνατότητες. Η εταιρεία παράγει τα συνθετικά και μεταλλικά βασικά έλαια καθώς και πρόσθετα. Η πολυετής πείρα στην ανάπτυξη και πώληση λιπαντικών επαγγελματικών οχημάτων συνέβαλε στην κυκλοφορία της τεχνολογίας Revolux, η οποία έχει καταστεί θεμέλιο για μια γραμμή επαγγελματικών οχημάτων.

Η τεχνολογία Revolux αναπτύχθηκε με βάση μια διεξοδική μελέτη των συνθηκών λειτουργίας των σύγχρονων κινητήρων. Η μελέτη αποσκοπούσε στη μεγιστοποίηση της αξιοπιστίας και της διάρκειας ζωής του κινητήρα. Από την ανάλυση των αλλαγών ιδιοκτησίας που εμφανίζονται κατά τη διάρκεια της λειτουργίας και των στατιστικών στοιχείων για λόγους αποτυχίας του εξοπλισμού, έχουμε ορίσει τρεις πιο σημαντικές λειτουργίες στα έλαια κινητήρων: αντοχή στην οξείδωση, σταθερό ιξώδες και ιδιότητες κατά της φθοράς.

Ως εκ τούτου, δημιουργήθηκε η τεχνολογία Revolux με έμφαση στις ακόλουθες τρεις λειτουργίες:

1. Αντοχή στην οξείδωση

Η Rosneft έχει την ικανότητα να παράγει συνθετικά βασικά αποθέματα με σύγχρονες τεχνολογίες. Αυτά τα συνθετικά βασικά αποθέματα χρησιμοποιούνται σε όλα τα λιπαντικά  Revolux, τα οποία προσφέρουν σημαντικά υψηλότερες αντιοξειδωτικές ιδιότητες σε σύγκριση με τα λειτουργικά πρότυπα. Η ισχυρή αντίσταση κατά της οξείδωσης μπορεί να αποτρέψει τις καταθέσεις υψηλής και χαμηλής θερμοκρασίας. Ως αποτέλεσμα, μπορείτε να διατηρήσετε έναν καθαρό κινητήρα για τα οχήματα και τα μηχανήματά σας.

2. Σταθερό ιξώδες

Τα λάδια Revolux παράγονται με έναν μοναδικό τροποποιητή ιξώδους που ονομάζεται Revolux SV, ο οποίος έχει εξαιρετική αντίσταση κατά της καταστροφής. Αυτός ο τροποποιητής έχει αναπτυχθεί για να διατηρεί ένα σταθερό ιξώδες κάτω από δύσκολες συνθήκες λειτουργίας. Προστατεύει επίσης τον κινητήρα σας κατά τη διάρκεια παρατεταμένης λειτουργίας σε μεγάλα φορτία.

3. Ιδιότητες κατά της φθοράς

Η Rosneft διαθέτει περισσότερα από 10 ιδρύματα Ε & Α, στα οποία διεξάγονται πολύπλοκες εργαστηριακές δοκιμές και δοκιμές σε πάγκους. Η τεχνολογία Revolux δημιουργήθηκε με πρόσθετα που παρέχουν μέγιστες ιδιότητες κατά της φθοράς. Επομένως, όλα τα προϊόντα Revolux μπορούν να αυξήσουν τη διάρκεια ζωής του κινητήρα σας. Επιπλέον, η τεχνολογία Revolux στοχεύει στην απόκτηση των βέλτιστων χαρακτηριστικών των ελαίων επαγγελματικών οχημάτων και δεν περιοριζόταν στην επίτευξη των οριακών απαιτήσεων των κατασκευαστών